Védikus Asztrológia

AZ ÈN TÖRTÈNETEM:

 

Minden akkor kezdödött, amikor Indiában éltem egy hosszabb idöszakot. 

 

Dr. Sanjay Kumar-ral, Èszek-India ismert asztrológusával Indiában találkoztam egy hosszabb ottlétünk ideje alatt. A jógamesterem már egy pár éve tanácsolta, hogy ez az ami nekem való, kezdjem el tanulni.

 

Akkor még nem hittem, söt el se tudtam képzelni.  Kevésbe vagyok ezotérikus, mint spirituális. Aztán találkoztam Mahardzsival (csak így nevezik a tanítványai), és elmondtaa az életemet, a kezdetektöl mostanáig. A legbensöbb érzéseimet mondta el, én pedig tátott szájjal hallgattam.

 

Ìgy kezdödött, hogy elszegödtem mellé tanítványaként. Azóta számos tanácsadásban vettem részt, és a mai napig tanulom a végtelennek tünö tudományt...


 

 

 

"Minden réten
virágok és tövisek nőnek
harmóniában"

- Elis Juliana
Miben segít egy Védikus Asztrológia elemzés?

 

Elfogadást és megértést ad. Helyes idöpontban helyes cselekedetet, a nem kedvezö idöszakban pedig türelmet és várakozást. 

 

Mi kell egy elemzéshez?

 

A születésed pontos helyszíne és idöpontja. Szerencsésebb és egyszerübb, ha percre pontosan megvan az idöpont. Ha nem, az sem baj, de akkor kérdésekre kell választ adni. 

 

Az elemzést vagy szöveges formátumban vagy hangfelvételként kapod meg, hogy akármikor vissza tudd hallgatni, vagy el tudd olvasni. 

Egy elemzés, egy élethosszig tartó tanácsadás, akármikor kérdezhetsz még részleteket, idöpontokat, történéseket.