Tippek

Tippek · 25. April 2019
Az utazásaink során megpróbálok minimalista stílusban bepakolni. Ez nem volt mindig így, de miután sokszor egyedül utazom a kisfiammal, ezért meg kellett tanulnom okosan tervezni, szervezni, és a feleslegeset elhagyni. Ìme egy pár ötlet, mi az ami nálunk nagyon hasznos volt:

Tippek · 05. December 2018
A szúnyogok igencsak meg tudják nehezíteni a nyaralásunkat, főleg ha olyan helyre utazunk, ahol Malária vagy Dangou láz fertőzésveszély. Íme egy pár ötlet, hogyan védekezhetünk a szúnyogok ellen.

Tippek · 08. November 2018
Mióta Indiában vagyok, nehéz az otthoni diètàmra visszagondolni. Ismerős az érzés, amikor nyaralsz és: na jó csak ezt is kipróbálom... Na jó, csak azt is... Velünk minden nap ez van.

Tippek · 14. August 2018
Tippek a nyaralás alatti jógáról! A motiváció garantált...

Tippek · 17. May 2018
Amikor megláttam a Jógakaland című könyvet, igencsak megörültem. Azonnal meg is kérdeztem, hogy tesztelhetem a másfél éves kisfiamnál. Jelentem, a tesztelés sikeres volt! Ès hogy mi lett az eredmény?

Tippek · 17. March 2018
Nem kell megijedni a babával való repüléstöl, csupán egy kevés felkészülés szükséges. Ìme egy pár hasznos tipp, tapasztalt utazó baba-mama párostól...

Tippek · 11. March 2018
Ezekkel a tippekkel gyorsabban le tudod küzdeni a megfázást mint gondolnád. GYÒGYSZER nélkül! Olvasd tovább...

Tippek · 10. March 2018
Ezúttal az erösítö gyakorlatok felé vesszük az irányt. Ne aggódj, nem kell megijedned tölük, de a napi mozgásodat kipipálhatod és elégedetten mehetsz vissza játszani a babáddal

Tippek · 25. February 2018
Nem titok. Nagyon sokat voltam egyedül a babámmal otthon az elsö másfél évben. (Vili másfél éves... :) ) Úgy gondolom ez egy népbetegség, hogy az anyukák egyedül otthon próbálnak szupermamik lenni, és a világot megváltani. Èn is elkaptam ezt a betegséget, nincs mit tenni, ha dolgozik a férfi, a nagyszülök messze vannak, a barátnök pedig ugyanúgy dolgoznak, mert még nincs babájuk, vagy nagyobb, vagy messze vannak... De azt hiszem kigyógyultam belöle, és szeretném megosztani hogyan!

Tippek · 27. December 2017
Ismerös érzés, hogy végre szeretnél magaddal is foglalkozni, de valahogy sosincs idöd rá. ùgy érzed kell a mozgás, a magadra figyelés, de a babáddal foglalkozol egész nap. Itt a megoldás...

Show more