Rólam

 

Kinga vagyok. Örülök, hogy itt vagy és olvasod az oldalt. 

 

Az oldal célja, hogy édesanyàkat bátorítsak és tippeket adjak az utazással kapcsolatban.


Mindemellett szeretnék az életünkbe  betekintést engedni, kizárólag motivációkènt. Örülnék, ha egyszer az utazásunk során, vagy a jóga kapcsán találkoznánk. Nem véletlenül kerültèl erre az oldalra, véletlenek nincsenek. :)


Bemutatkozás jelenleg:


Csupán egy anyuka és a jógamesterem tanítványa.

 
Bemutatkozás 2018-ban:


Magamról: 28 éves vagyok, és az anyai hétköznapok mellett indítottam ezt a blogot. Habár a mi mindennapjaink a többség számára nem igazán hétköznapi. Megpróbáljuk, minden percünket és légzésünket a jógának szentelni, miközben éljük az ausztriai életünket. Bécs mellett lakunk egy faházban. Közgazdász egyetemi végzettségem után hamar rájöttem, hogy az nem tesz boldoggá. Ami boldoggá tesz, ha jógázhatom, és ha adhatok. Ezt kombinálom a tanítással és nyújtom át a jóga által megélt örömöt és békét.

 

A bécsi stúdiók után, jelenleg privát órákat vállalok, mert rá kellett jönnöm, hogy ez a leghasznosabb. A régi tradíció is így csinálta, és a terápiás hatása ennek a legnagyobb. 

 

Emellett Co-Founder vagyok a Mindful Mama Mozgalomnak, ahol anyukákat táboroztatunk és mutatjuk meg a békés mindennapok egyszerü módszereit. Tarts velünk!

 

Örök hála a páromnak, aki segített rátalálni a jóga mélyebb útjaira, és ezáltal megismertem tanítóimat és jóga mestereimet: Shrila Sadhu Maharadj, a Kriya Yoga mestereit és Yoga Acharyait.

 

További inspirációim és tanítóim: az örök és egyetlen Astanga Guruji: K. Pattabhi Jois, SVYASA Yoga University India, Mudita Jóga Budapest, Sarasvati Jóga Budapest, köztük Kotróczi Anikó ajurvéda tanárom, és számtalan külföldi jógi és jógini.

 

Képzéseim:

300Hs Traditional Hatha Yoga

200Hs Vinyasa Yoga Flow

Kismama Jóga, Baba-Mama Jóga, Szülésfelkészités

100Hs Ajurvédikus Jógaterápia. 

és számos workshop itthon és külföldön

 

 

 

Kövesd nyomon utazásainkat, felfedezéseinket és legvadabb álmaink megvalósítását!

 

@soul.flow.mama