Különleges Életünk

Különleges Életünk · 20. December 2018
Nem egy blogbejegyzéssel vagyok adós az elmúlt időszakban, de valahogy nehezen veszem rá magam az utóbbi időben, hogy olyanról írjak, ami nem a szeretetről szól. Amiből sok van, azt tudjuk a legkönnyebben megosztani.

Különleges Életünk · 18. November 2018
Pontosan hat hete indultunk el otthonról Indiába. És maradunk. Felmondtuk a gyönyörű faházat, a nagy kertet, a nagyszülőkkel való karácsonyt, a kedves kis osztrák játszócsoportot, a kedves jògàzni tanuló helybelieket. Maradunk. Indiában. Csak ketten. Vili és én.

Különleges Életünk · 12. November 2018
Éppen az évesről volt szó az egyik nap, mint olyan sokszor itt, amikor egy hölgy megszólalt, hogy sorry, ő bizony ma nem eszik. És mindezt nagy büszkeséggel mondta. Kíváncsivá tett mi ez a büszkeség, így rákèrdeztem....

Különleges Életünk · 02. November 2018
Számítottam rá, hogy az első hónap lesz a legnagyobb kihívás, és így is lett. Akartam a változást, és ezért elébe mentem. Nem hagytam, hogy az élet tegye meg. Változtunk. Mindketten. Jobban szeretünk, önfeledten nevetünk és élünk. Úgy igazán.

Különleges Életünk · 26. October 2018
Pontosan ez volt az elsö reakció, amit az Indiába utazós ötletemért kaptam. „Ès nem félsz? Gyerekkel? Egyedül?“ – jött a kérdés? „De. De pont ezért megyek.“- volt a válasz.

Különleges Életünk · 21. December 2017
Mindig is tudtam, hogy nem lesz egy szokványos életem. Míg a vizsgákra készültem, vagy éppen a munkehelyemen sertepeltéltem, utazós blogokat böngésztem... Aztán pedig családok követtem az interneten, akik utaznak... Ès hirtelen megvalósul az amire vágytam.

Különleges Életünk · 06. December 2017
Ma egész nap arra készültem arra készültem, hogy jógázom. Egész nap szük kis jóga nadrágban rohangáltam és a jógamatrac természetesen ki volt gurítva a nappali közepén. Aztán az lett a legóvaros közepe. Majd a babák mentek oda aludni és kesöbb pedig az autók parkolta rajta...